Magic News

Samuel L. Jackson, 40 de ani de căsătorie şi un mesaj pentru soţia lui care topeşte inimile

Samuel L. Jackson, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, a aniversat recent 40 de ani de căsătorie.

Actorul este căsătorit cu LaTanya, actriță și producătoare de emisiuni sportive, împreună cu care are o fiică, Zoe. Cei doi sunt împreună de 50 de ani, iar de 40 de ani sunt căsătoriţi, ceea ce este cu adevărat impresionant mai ales la Hollywood.

Samuel L. Jackson a fost dependent de droguri şi a reuşit să scape de această dependenţă. În toată aceasta perioadă a avut-o alături pe soţia lui, care îl susţine de 18.250 de zile, după cum a calculat el.

Actorul a postat pe Instagram unul dintre cele mai frumoase mesaje pentru soţia lui, cu care a început să danseze in urmă cu 50 de ani. Iar dansul nu s-a terminat:  

„În urmă cu 50 de ani, am început să dansăm, a fost totul distracție și joacă. Acum 40 de ani, în această zi, totul a devenit real! Viața noastră împreună a început să curgă, câteodată am condus eu, câteodata ea. Într-un final, ne-am găsit ritmul în care nu există niciun lider, am devenit un tot. Încă suntem lipiti unul de altul, ne susținem, nu mai suntem atât de prezenți pe ringul de dans, dar iubim spațiul nostru. Aniversare fericită @ltjackson_ Te iubesc pentru că mă susții de 18.250 de zile. Îmi faci sufletul să cânte. Nu schimba piesa, nu am terminat de dansat”.