Magic News

Vânzări record pentru un colier purtat de Michelle Obama

Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Americii, a fost invitată să susţină un discurs în cadrul Convenţiei naţionale a Partidului Democrat desfăşurată virtual.

Iar Michelle a avut un discurs puternic despre importanţa votului în timp ce a purtat un colier cu mesajul “Vote”, accesoriul despre care acum vorbeşte toată lumea în America.

Colierul din aur purtat de Michelle Obama este o piesă ByChari, un brand de bijuterii  creat în 2012 de Chari Cuthbert şi costă aproximativ 300 de dolari. Designerul de culoare a spus că reacţia a fost incredibilă, ea declarându-se onorată şi recunoscătoare pentru faptul că Michelle Obama i-a purtat creaţia.

La 12 ore după ce Michelle Obama a purtat colierul comenzile pentru colierul „Vote” au ajuns la 2.000, iar Chari are acum 12 angajaţi.

Nici bluza purtată de Michelle, o creaţie Nanushka, de 375 de dolari, nu a rămas neobservată, iar stocul a fost epuizat rapid.

De 10 ani, Michelle Obama o are ca stilistă pe Meredith Koop, cea care la finalul lunii iulie i-a scris lui Cuthbert pe Instagram. Colierul a fost realizat a doua zi după primirea mesajului, iar designerul nu a ştiut unde va purta Michelle această bijuterie, aflată în topul căutărilor pe Google Trends în America.