Magic News

Sharon Stone - “Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta”

Sharon Stone are un mesaj pentru cei care nu poartă mască după ce sora ei mai mică, Kelly, a fost diagnosticată cu Covid-19.

Aceasta se află internată în spital, iar Sharon a postat o fotografie din salon, împreună cu un mesaj dur pentru cei care nu poartă mască:

"Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta", a scris Stone. 

Iar actriţa a continuat: "Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!", a scris Stone. 

De asemenea, actriţa i-a îndemnat pe toti să voteze cu Joe Biden şi Kamala Harris: "Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi", a spus ea. "Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal". 

La rândul ei, sora lui Sharon Stone a povestit suferinţa prin care trece: “Vă rog, nu este de glumă! Am rămas fără aer. Vă rog, faceţi-o pentru cei pe care îi iubiţi: cereţi mai multe teste, măşti, cereţi ca toată lumea să le poarte, nu vă doriţi să simţiţi asta, vă asigur.”