Magic News

Antonio Banderas, diagnosticat cu Covid-19. Actorul a făcut anunţul chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani

Tristă aniversare pentru Antonio Banderas care împlineşte 60 de ani pe 10 august.

Anul acesta, celebrul actor nu îşi va putea sărbători ziua de naştere aşa cum şi-ar fi dorit, el fiind în prezent în carantină după ce a fost diagnisticat cu Covid-19.

Actorul din “Masca lui Zorro” a făcut anunţul pe reţelele de socializare, scriind că se simte “relativ bine”:

„Vreau să anunţ public faptul că astăzi, 10 august, sunt obligat să îmi petrec cea de-a 60-a aniversare în carantină după ce am fost testat pozitiv cu boala Covid-19, cauzată de coronavirus. Aș dori să adaug că mă simt relativ bine, puțin mai obosit decât de obicei și încrezător că mă voi recupera cât de repede posibil. Sper ca recomandările din partea medicilor să îmi permită să depășesc procesul infecțios cu care mă confrunt și care afectează atâtea persoane de pe planetă.”

 

El şi-a însoţit mesajul de o fotografie alb-negru, din copilărie şi a dezvăluit şi cum îşi va petrece aceste zile de carantină: „Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni și a continua să îmi fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani împliniți recent, la care am ajuns plin de dorință și entuziasm”.

Antonio Banderas este căsătorit cu Nicole Kimpel, cu 20 de ani mai tânără, şi are o fiică, Stella, din căsătoria cu Melanie Grifftith.