Magic News

Cum şi-a sărbătorit Arnold Schwarzenegger ziua de naştere

Actorul Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani pe 30 iulie şi a fost sărbătorit în familie.

El i-a avut alături pe cei 4 copii, Patrick, 26, Christina, 29, Christopher, 22, şi Katherine, 30 de ani, dar şi pe fosta soţie, Maria Shriver, de care s-a despărţit în 2011. Arnold este de asemenea tatăl lui Joseph Baena, în vârstă de 22 de ani.

Patrick i-a urat tatălui La mulţi ani pe Instagram, unde a postat si o fotografie cu întreaga familie. Fostul Terminator este înconjurat de familie şi zâmbeşte fericit, în timp ce pe masă are un tort de ciocolată şi alte deserturi.

Katherine, care este căsătorită cu Chris Pratt şi aşteaptă primul ei copil, a comentat spunând că momentele petrecute cu familia sunt cele mai frumoase. Ea a postat o fotografie din copilărie, în care Arnold o duce în spate.

Katherine şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o săptămână înaintea tatălului ei, iar acesta i-a declarat cât de mult o iubeşte şi cât de mândru este de ea în fiecare zi.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver şi-au anunţat despărţirea în mai 2011 după 25 de ani de căsătorie. Cei doi declarau atunci că cei 4 copii sunt lumina şi centrul vieţilor lor.

Născut în Austria, Arnold a cucerit în America 7 titluri de Mr. Olympia şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

 La 73 de ani, este în continuare foarte activ, merge pe bicicletă, se antrenează la sala de forță. Spune că vârsta este doar un număr și că voința și pasiunea fac diferența în viață.