Magic News

Adele continuă să se transforme. Cum arată acum artista!

Adele arată diferit pe zi ce trece, iar noua fotografie publicată de artistă a reuşit să îi surprindă iarăşi pe fanii ei.

Cântăraţa britanică a postat pe Instagram o fotografie pentru a-şi arăta aprecierea pentru noul album lansat de Beyonce, “Black is King”. „Mulțumim, Regină, pentru că ne faci să ne simțim iubiți cu ajutorul artei tale”, scrie Adele, care poartă un top Marine Serre, asemănător cu costumul lui Beyonce din videoclip.

Fanii au remarcat cât de mult s-a schimbat Adele, artista dezvăluind încă din luna mai, când şi-a sărbătorit ziua de naştere un nou look.  Ea a slăbit considerabil, reuşind să piardă 45 de kilograme după ce a început să facă sport şi să-şi schimbe complet stilul de viaţă.

Iar Adele a mers şi mai departe cu schimbarea şi acum are o altă coafură, după ce a renunţat la părul tuns bob. Şi-a lăsat părul să crească, iar acesta este acum vopsit într-o nuanţă de blond şi a fost ondulat, ceea ce face ca schimbarea să fie şi mai evidentă.

Noua schimbare de imagine a venit după ce Adele a divorţat de omul de afaceri Simon Konecki şi s-a mutat în Los Angeles.