Magic News

Sean Penn s-a căsătorit în secret. Mireasa e cu 31 de ani mai tânără

Sean Penn s-a căsătorit pentru a treia oară, actorul în vârstă de 59 de ani luând-o de soţie pe iubita lui, Leila George.

Aceasta are 28 de ani şi formează un cuplu cu Sean Penn de aproximativ 4 ani. Cei doi au spus “Da” în secret, iar vestea a fost dată pe reţelele de socializare de soţia producătorului Mike Medavoy, Irena, care i-a felicitat pe miri: „Suntem atât de fericiţi pentru Leila George şi Sean Penn că s-au căsătorit! Vă iubim!”.

Pentru moment, mirii nu au făcut nicio declaraţie. Cei doi au fost văzuţi împreună pentru prima dată în 2016, în timpul unei vacanţe în Hawaii.

Leila este fiica actorului Vincent d’Onofrio, şi este la rândul ei actriţă, jucând până acum în filme precum “Mortal Engines” sau “The Kid”.

Dacă Leila este la prima căsătorie, pentru Sean Penn este cel de-al treilea mariaj. Actorul a fost căsătorit cu Madonna între 1984 şi 1989, iar după aceea cu Robin Wright, între 1996 şi 2010, împreună cu care are doi copii.

De asemenea, actorul a avut o relaţie de un an şi jumătate cu Charlize Theron, iar în acea perioadă au existat zvonuri legate de o posibilă căsătorie. Frumoasa actriţă avea însă să declare că nu s-a gândit deloc să se căsătorească cu Sean Penn.