Magic News

Secretul siluetei lui Renée Zellweger. La 51 de ani, actriţa arată perfect

Actriţa Renée Zellweger a revenit anul trecut pe marile ecrane în rolul lui Judy Garland în filmul “Judy”.

Performanţa sa a fost extrem de apreciată, iar actriţa a surprins cu silueta sa perfectă.

De asemenea, ea poate fi văzuta în serialul What/If de pe Netflix despre povestea a doi tineri căsătoriți care acceptă oferta lipsită de etică a unei femei, interpretată de Renee.

La 51 de ani, celebra interpretă a lui Bridget Jones a reusit să-şi ţină sub control geutatea, deşi în trecut a avut probleme. Pentru cel de-al doilea film din seria Bridget Jones, Renee a trebuit să se îngraşe 13 kilograme, pe care le-a dat însă jos în 4 săptămâni.  

Pentru a fi în formă, actriţa câstigătoare de Oscar pentru performanţa din “Cold Mountain” alternează trei regimuri alimentare, Low Carb, The Zone şi Dr. Atkins.

Creat în 1982, regimul Atkins permite pierderea a 4 kilograme într-o săptămână. Considerând glucidele responsabile de creşterea în greutatea, acest regim presupune renunţarea la ele. Aşadar, fără pâine, orez, produse de patiserie, dar şi lapte, suc sau alcool.

Dieta Low Carb presupunerea reducerea consumului de carbohidraţi proveniţi din alimente nesănătoase şi înlocuirea lor cu carbohidraţi sănătoşi obţinuţi din alimente sănătoase. Astfel, se reduce cantitatea de calorii.

În plus, meniul zilnic conţine proteine slabe, fructe si legume verzi, dar şi grăsimi nesaturate.

The Zone este o dietă preferată de starurile de la Hollywood. Ea constă în calcularea exacta a caloriilor şi repartizarea acestora pentru cele 3 mese principale: 30% proteine (pui, peşte, albuş de ou) , 35 % lipide (ulei vegetal), 35 % glucide (fructe, legume, pâine integrală).