Magic News

Priscilla Presley plânge moartea nepotului ei, Benjamin

Într-un mesaj pe Facebook, Priscilla Presley, văduva lui Elvis Presley, a evocat moartea nepotului ei, Benjamin Keough, care s-a sinucis.

Benjamin s-a împuşcat la 27 de ani, lăsând în urmă o familie care îl plânge, Lisa Marie, mama lui, este devastată, cele trei surori care l-au adorat îi simt lipsa, iar bunica lui, Priscilla Presley, vorbeşte despre şocul resimţit.

“Şocul de a-l pierde pe Ben a fost devastator. De fiecare dată când mă trezesc, mă rog să fie mai bine. Apoi, mă gândesc la fiica mea (Lisa Marie) şi la durerea prin care trece ea, ca mamă devotată. Şi la tatăl lui Ben, Danny, care este pierdut complet, Ben fiind unicul lui fiu. Riley (sora lui Ben), atât de iubitoare şi de apropiată de Ben, Harper şi Finley (surorile lui de mamă), care l-au adorat. Odihneşte-te în pace, Ben, ai fost iubit!”

Benjamin Keough s-a împuşcat în cap pe 12 iulie în Calabasas, California, la o petrecere organizată de Diana Pinto, iubita lui.

Tânărul, care semănă extrem de mult cu bunicul lui, s-ar fi luptat de ceva timp cu depresia şi ar fi resimţit presiune din cauza numelui pe care îl purta.

Moartea sa i-a provocat multă suferinţă Lisei Marie, mama lui: “Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în varstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", spunea managerul Lisei Marie.