Magic News

"Captain America", impresionat de un baietel extrem de curajos

Actorul Chris Evans a fost impresionat de curajul unui baietel de 6 ani si ii ofera un cadou special - un scut Captain America.

Starul din "Captain America" i-a trimis un mesaj video lui Bridger Walker (6 ani), care si-a salvat sora in varsta de patru ani de un caine care o atacase. Walker a fost ranit grav si a avut nevoie de 90 de cusaturi la fata, el supus unei interventii chirurgicale de doua ore.

"Aici e Capitanul America. Am citit povestea ta, am vazut ce ai facut si sunt sigur ca ai auzit asta de multe ori in ultimele doua zile, dar lasa-ma sa fiu urmatorul care iti spune, amice, ca esti un erou. Ceea ce ai facut a fost atat de curajos, atat de altruist. Sora ta este atat de norocoasa ca esti fratele ei mai mare. Parintii tai trebuie sa fie atat de mandri de tine", a transmis Evans intr-un mesaj video postat pe Instagram. "O sa fac rost de adresa ta si o sa-ti trimit un scut original Captain America, pentru ca meriti", i-a spus Chris Evans micutului.

Familia povesteste ca atunci cand tatal lui Walker l-a intrebat de ce a sarit in apararea surorii lui, copilul ar fi spus: "Daca cineva ar fi trebuit sa moara, am crezut ca ar trebui sa fiu eu".

 Gestul copilului a fost făcut public pe internet de mătușa sa și a impresionat multi oameni, printre care și staruri de la Hollywood. Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tom Holland, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Brie Larson, Robbie Amell sau Grant Gustin au lăudat eroismul băiatului.