Magic News

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret. Imagini de la ceremonie

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi s-au casatorit in secret, desi isi anulasera initial nunta.

Ceremonia a avut loc la All Saints Chapel, la ea participand doar 20 de invitați pentru fi respectate măsurile de siguranță impuse de pandemie. Spre bucuria mirilor, printre invitati s-au aflat Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

„Ei își doreau foarte mult ca Regina să vină, așa că nunta loc a avut loc înainte ca ea să plece la Balmoral și a fost o ocazie minunată. Mai mulți invitați au fost dezamăgiți pentru că nu au putut ajunge, însă motivul este de la sine înțeles. Sunt o familie normală și au făcut sacrificii ca noi toți și au așteptat cu nerăbdare să aibă parte de o ceremonie minunată.”, a declart un prieten al mirilor.

Palatul Buckingham a confirmat prin intermediul unui comunicat că nunta a avut loc pe 17 iulie. „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor.”

Prinţesa Beatrice a purtat o rochie de tafta cu pietre preţioase creată de designerul Normal Hartnell, accesorizată cu o diademă cu diamante, ambele împrumutate de la bunica ei, regina Elisabeta a II-a.

Regina Marii Britanii imbraca această rochie în 1962, la întâlnirea cu preşedintele italian de la aceea vreme. Diadema a fost purtată de regina Elisabeta a II-a chiar la propria nuntă din 1947.

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham, iar nunta era programata pentru 29 mai, acest an. Evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Edoardo este un om de afaceri italian, dar face parte si din aristocratie, fiind fiul unui conte. Dupa nunta, Beatrice va primi un nou titlu regal, ea devenind contesa.