Magic News

Nepotul lui Elvis Presley a murit la vârsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley şi nepotul lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 27 de ani din cauza unei răni prin împuşcare.

“Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în varstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", a transmis managerul Lisei Marie

Keough a murit în Calabasas, California, după ce s-ar fi împuşcat.

În urmă cu un an, Lisa Marie a publicat o fotografie în care apare alături de toti copiii ei şi toată lumea a remarcat cât de mult semăna Benjamin cu bunicul lui, marele Elvis.

“Fiul tău este geamănul tatălui tău! Sunteţi o familie drăguţă“ a fost unul dintre comentarii. Un alt fan scria: “Fiul tău este copia tatălui tău, o fotografie drăgălaşă de familie. Vă transmit dragoste şi să fiţi binecuvântaţi cu toţii“. 

Lisa Marie a fost căsătorită de 4 ori şi are la activ tot atâtea divorţuri. În 2018, ea s-a despărţit de Michael Dean Lockwood, tatăl gemenelor, după 12 ani de căsătorie.

Anterior, fiica lui Elvis a mai fost casătrită cu Danny Keough – alături de care are doi copii, Riley şi Benjamin –, cu Michael Jackson (1994-1996) şi cu Nicolas Cage (2002-2004).