Magic News

Cum a fost la show-ul aniversar al lui Ringo Starr. Fostul Beatles a împlinit 80 de ani

Richard Starkey, cunoscut sub numele de Ringo Starr, a împlinit 80 de ani pe 7 iulie, însă fostul Beatles se simte ca şi cum ar avea 24.

Ringo Starr este unul dintre puţinii artiştii care îşi sărbătoreşte în fiecare an ziua în public, iar anul acesta, din cauza pandemiei, a organizat o petrecere online caritabilă. I-a avut alături pe unii dintre cei mai buni prieteni, iar Ringo şi invitaţii lui au cântat piese mai vechi sau mai noi. Marele absent a fos însă Paul McCartney, care a lipsit de la petrecere.

Toată lumea s-a aflat la distanţa, mai puţin Joe Walsh, cumnatul lui. „Există mereu un tip care nu citeşte invitaţia, pentru că iată cine tocmai a trecut pe aici”, a spus Starr. „Optzeci?”, l-a tachinat Walsh. „Eşti cel mai tânăr dintre noi”, a glumit muzicianul în vârstă de 72 de ani.

Ringo Starr a spus că se simte ca la 24 de ani şi a prezentat un montaj de înregistrări şi imagini de arhivă, totul având pe fundal piesa „Photograph”, lansată în anii 1970.

Sheryl Crow a cântat melodia „All You Need Is Love”, Ben Harper şi Dave Grohl au interpretat „Down and Out”, iar Walsh a ales „Boys”.

De ziua lui Ringo Starr au cântat „Give More Love” artişti ca Willie Nelson, Jackson Browne, Elvis Costello, T Bone Burnett, Rodney Crowell, Peter Frampton, Kenny Loggins, Keb Mo, Steve Earle, Michael McDonald, Jeff Bridges şi Ray Wylie Hubbard.

Show-ul în timpul căruia artistul a cântat piese ca “All You Need Is Love”, “Come Together” sau “With a Little Help From My Friends” a fost urmărit de peste 130.000 de fani

Programul online a avut şi o parte caritabilă, donaţiile fiind strânse pentru Black Lives Matter, WaterAid, David Lynch Foundation şi MusiCares.