Magic News

Barbra Streisand şi James Brolin sărbătoresc 22 de ani de căsătorie

Într-o zi de 1 iulie, în 1998, Barbra Streisand se căsătorea cu actorul James Brolin, iar după 22 de ani dragostea lor este tot mai puternică.

Cuplul a spus “Da” pe proprietea lor din Malibu în cadrul unei ceremonii secrete la 2 ani după ce se cunoscuseră.

Barbra a dezvăluit că l-a cunoscut pe James Brolin în cadrul unei întâlniri pe nevăzute. Ea avea 54 de ani de ani, iar el 55 şi niciunul nu spera la o nouă poveste de dragoste.

Barbra fusese căsătorită cu Eliot Gould, între 1963 şi1971, căsnicie din care îl are pe fiul său, Jason.

Brolin avea două căsătorii ratate: între 1966 şi 1984 fusese însurat cu Jane Cameron Agee, cu care are doi copii: Josh şi Jess. Al doilea mariaj al actorului, între 1986 şi 1995, a fost cel cu Jen Smithers, perioadă în care s-a născut fiica lui, Molly.

Cei doi au luat cina împreună, iar artista se aştepta să vadă un bărbat scorţos, cu barbă, însă în faţa ei a apărut un adevărat domn, cu părul aranjat. Ea a glumit atunci şi l-a întrebat cine e de vină pentru modul în care arată, iar Brolin avea să se îndrăgostească pe loc de ea.

S-au căsătorit după doi ani şi au petrecut alături de 100 de invitaţi. Artista i-a dedicat soţului său două melodii, iar Brolin a ţinut un discurs, spunând că dormitul e o pierdere de timp, atât timp cât nu îşi vede soţia.

Secretul mariajului lor constă în faptul că îşi fac întotdeauna timp unul pentru celălalt şi, indiferent de proiectele de peste zi, merg întotdeauna împreună la culcare. În plus, terapia de cuplu a intrat în rutina lor.

James Brolin declară însă că "vinovată" pentru relaţia lor de 24 ani este Barbra, o femeie extrem de romantică, care şi îi oferă multă dragoste de fiecare dată când ajunge acasă.