Magic News

Kelly Clarkson divorţează după 7 ani de căsătorie

Spre surprinderea celor apropiaţi, Kelly Clarkson a intentat divorţ, artista dorindu-şi să se despartă de impresarul Brandon Blackstock, tatăl celor doi copii ai ei.

Kelly şi Bradon s-au căsătorit în 2013 în Tennessee, în cadrul unei ceremonii discrete, iar 7 ani mai târziu cuplul se separă.

Artista în vârstă de 38 de ani, jurat al emisiunii “The Voice” vrea despărţirea, invocând diferenţe ireconciliabile şi cere custodia comună a celor doi copii, River Rose (6 ani) şi Remington Alexander (4 ani). Potrivit apropiaţilor, Kelly, care are o avere de 45 de milioane de dolari, şi Bradon îi doresc să rămână prieteni.

Prietenii celor doi sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă faptul că s-a ajuns la divorţ. “Asta a venit din senin. Cel mai trist este pentru copii. Nu au lăsat niciodată să se înţeleagă ca ar avea o problemă.”, a declarat un prieten pentru E! News. Un alt prieten al celor doi a vorbit despre grija pe care şi-o purtau unul altuia.

Familia a petrecut perioada de izolare într-o fermă din Statul Montana, un loc ideal de regăsire, dar care pe ei nu i-a ajutat foarte mult.