Magic News

Julio Iglesias, eternul îndrăgostit - A iubit numeroase femei şi s-a căsătorit doar de 2 ori

La 78 de ani, Julio Iglesias este cel mai cunoscut şi apreciat cântăreţ spaniol, fiind artistul latino cel mai vândut din industria muzicală.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de albume, iar conform statisticilor, la fiecare 30 de secunde undeva în lume este descărcată o melodie de-ale lui.

O carieră de succes cu  de-a lungul căreia artistul a cântat iubirea ca nimeni altul în numai puţin de 14 limbi, dar a ieşit în evidenţă şi prin viaţa sa amoroasă.

Iglesias rămâne unul dintre cei mai mari cuceritori, legenda spunând că a avut relaţii cu peste 3000 de femei, unele dintre ele celebre, precum Priscila Presley, manechine, femei de succes, dar şi femei obişnuite.

Se pare că artistul ar fi avut o agendă secretă în care îşi trecea numele şi numerele de telefon ale iubitele lui, care acum se află în posesia fostului lui agent. Artistul a avut şi o replică pentru cei care au scris despre cele 3000 de femei din viaţa sa: „Cei care au spus că m-am culcat cu peste 3.000 de femei le-au numărat, probabil, doar pe cele până în 1976, pe cele de după au uitat să le pună la socoteală !“. Dar tot el a recunoscut că: „Iubirea e ca vinul. E bine când îl guşti, dar după ce bei o sticlă întreagă ai dureri de cap“.

S-a căsătorit însă doar de două ori, prima dată în 1971 cu superba Isabel Preysler, împreună cu care a avut trei copii: María Isabel,  Julio José şi Enrique Miguel. Cei doi s-au despărţit însă în 1979.

Cea de-a doua lui soţie este olandeza Miranda Johanna Maria Rinjsburger, un fost manechin, împreună cu care are 5 copii. Cei doi s-au cunoscut pe aeroportul din Jakarta, iar atunci când a vâzut-o Julio a spus că ea este viitoarea lui soţie. Aceasta a ajuns în faţa alatarului alături de Julio abia după 25 de ani de relaţie şi 5 copii. „Miranda e dragostea mea, partenera mea, prietena mea, confidenta mea, sprijinul meu constant şi necondiţionat. Când eşti alături de femeia pe care o iubeşti, viaţa ta capătă un sens special“, spune acum Julio despre soţia lui.