Magic News

Cum arată astăzi Pattie Boyd, muza lui George Harrison şi Eric Clapton

Supermodelul britanic Pattie Boyd şi-a câştigat faima când s-a căsătorit în anii 60 cu George Harrison, membru al celebrei trupe Beatles.

Boyd a stârnit imediat interesul, iar mariajul său cu cel mai linistit membru al trupei Beatles a generat cele mai multe titluri şi controverse.

Într-o zi de 9 iunie, în 1977, George Harrison divorţa însă de Pattie Boyd, după 11 ani de căsnicie.

Pattie, astăzi în vârstă de 76 de ani, a fost cea care l-a inspirat pe fostul Beatles să compună una dintre cele mai faimoase melodii ale grupului britanic, "Something", despre care Frank Sinatra spunea că este "cel mai frumos cântec de dragoste din toate timpurile".

În timpul mariajului cu George, Pattie Boyd i-a căzut cu tronc şi lui Eric Clapton, bun prieten cu soţul său, care i-a dedicat celebrele „Layla” şi "Wonderful Tonight". Pattie Boyd s-a căsătorit cu Eric Clapton în 1979.

La rândul lor, John Lennon şi Mick Jagger recunoşteau, în anii '80, că au fost îndrăgostiţi de Pattie şi că au încercat în zadar ani de zile s-o seducă.

Astăzi, Pattie continuă să fie în centrul atenţei datorită arhivei sale de fotografii în care apar Harrison şi Eric Clapton. Fostul supermodel era de obicei cea care făcea fotografiile, iar multe dintre ele nu au fost dezvăluite niciodată. Ea a publicat o carte de fotografii cu două titluri: “Wonderful Tonight: George Harrison, Eric Clapton and Me” şi“Wonderful Today.”