Magic News

Johnny Depp - Transformări spectaculoase şi multe femei frumoase în viaţa lui

Johnny Depp este unul dintre cei trei bărbaţi din lume declarat în două rânduri cel mai sexy, alături de Brad Pitt şi George Clooney.

Pe 9 iunie, actorul împlineşte 59 de ani, vârstă pe care o va aniversa probabil în Franţa, acolo unde s-a retras după începerea pandemiei.

Dacă pentru generaţia tânără, Depp rămâne Jack Sparrow din franciza “Piraţii din Caraibe”, cei mai în vârstă ştiu că acesta a fost considerat la începutul carierei sale unul dintre cei mai străluciţi actori de la Hollywood.

Un actor rebel, capabil de transformări spectaculoase, atipic pe marile ecrane, lui Johnny îi place să surprindă cu schimbările de stil: unele impuse de roluri, altele doar pentru a se distra.

De-a lungul anilor, el a trăit câteva poveşti de iubire pasionale. Winona Ryder şi Kate Moss au fost printre primele lui iubite, pânâ când actorul a întâlnit-o pe Vanessa Paradis. Tineri, frumoşi, celebri, cei doi au fost împreună 10 ani, perioadă în care au devenit părinţii a doi copii, fără a ajunge în fata altarului. După despărţirea de Vanessa, pentru Johnny a urmat întâlnirea cu tânăra Amber Heard. A fost dragoste la prima vedere, iar cei doi s-au căsătoit în 2015, ceea ce s-a dovedit o mare greşeală. Actorul a fost acuzat de violenţa conjugală, iar scandalul a ţinut prima pagină a ziarelor, chiar şi după divorţul lor.  

La 59 de ani, Johnny este singur şi s-a refugiat în muzică. El este  membru al trupei The Hollywood Vampires, unde cântă împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry, cei trei ţinând concerte în toată lumea. La începutul pandemiei, actorul şi-a lansat contul de Instagram cu un cover după melodia lui John Lennon, “Isolation”, pe care a înregistrat-o cu chitaristul britanic Jeff Black.