Magic News

Fostul Principe Nicolae va deveni tată

Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, şi Alina Binder, soţia lui, au anunţat că vor avea primul lor copil. Nicolae a ales să facă anunţul pe 1 Iunie, pe pagina lui de Facebook:

Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu”.

Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018, la Sinaia, după ce cununia civilă o făcuseră cu un an înainte, la Londra.

Pentru Nicole va fi cel de-al doilea copil, el mai având o fetiţă în vârstă de 4 ani dintr-o relaţie anterioară, cu Nicoleta Cîrjan. Acesta fost motivul pentru care Regele Mihai i-a retras titlul de principe în 2015 şi l-a exclus din linia de succesiune la Coroana României. În 2019, Nicolae şi-a recunoscut fetiţa.