Magic News

Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a împlinit 14 ani. Cum arată astăzi primul copil biologic al fostului cuplu

Pe 27 mai, Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a împlinit 14 ani. Tunsă scurt şi îmbrăcată mereu în haine de inspiraţie masculină, Shiloh este o adolescentă rebelă care, încă de mică, vrea să fie strigată John.

Ea a venit pe lume în 2006 la Cottage Médi-Clinic de Swakopmund, din Namibia, pentru că Angelina, Ambsador al Naţiunilor Unite, se îndrăgostise de această ţară şi şi-a dorit să nască aici.

Micuţa a primit numele “Shiloh”, care se traduce “cel care aduce pacea” în ebraică. Era numele pe care Marcheline, mama Angelinei, ar fi vrut să îl dea primului său copil, însă ea a pierdut acea sarcină.

Cel de-al doilea nume ales a fost Nouvel, un omagiu adus arhitectei franceze care a creat Filarmonica din Paris.

Primele fotografii cu Shiloh aveau să fie publicate pe 19 iulie 2006 de People şi un lucru era clar: fetiţa avea ochii albaştri ai tatălui său, însă buzele erau moştenire de la mama ei. People şi Hello! au plătit atunci aproximativ 10 milioane de dolari pentru a face acest shooting special, bani pe care Brad şi Angelina i-au donat operelor caritabile.

Astăzi, Shiloh pare mai degrabă un Brad Pitt în miniatură, ultima dată fiind văzută pe covorul rolul când şi-a însoţit mama alături de fraţii săi la premiera “Maleficient 2”.

În 2008, Brad Pitt a dezvăluit că fetiţa se identifică cu un băiat, vrea să fie numită John sau Peter, cu referire la Peter Pan. De fiecare dată, vestimentaţia sa este cea a unui băiat: Shiloh preferă pantalonii şi ţinutele de inspiraţie militară şi are mereu părul tuns scurt, precum fraţii săi.

Angelina pare să fi acceptat aceasţa dorinţă a lui Shiloh şi îşi încurajează fetele să aibă un spirit liber: “Toata lumea poate purta o rochie sau machiaj. Spiritul vostru este ceea ce vă face diferite. Înţelegeţi cine sunteţi, ce gândiţi şi pentru ce anume vreţi să luptaţi. Şi luptaţi pentru ca şi alţii să aibă această libertate”.

De asemenea, actriţa i-a fost model fiicei sale, luând-o cu ea în diverse acţiuni umanitare. Shiloh a mers în Liban în 2015, a vizitat taberele de refugiaţi sirieni din Turcia purtând un pulover pe care scria “Şi Einstein a fost refugiat”.

În familia Pitt-Jolie a urmat divorţul, care i-a afectat pe copii, iar Shiloh s-a văzut prinsă la mijloc. A rămas alături de mama şi de fraţii săi la Los Angeles. După ce relaţiile dintre Brad şi Angelina s-au mai detensionat, copiii se bucură acum de fiecare moment petrecut cu părinţii.

De ziua ei, Brad şi Angelina au complotat şi i-au organizat un party online la care au fost prezenţi toţi prietenii lui Shiloh.