Thrive

Sergiu - Carla’s Dreams - “Cred că lumea o să se respecte mai mult”

Sergiu - Carla’s Dreams a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Start.

El se află în pregătiri, artiştii făcând parte dintr-o categoria “neesenţială” şi fiind ultimii care intră în lucru, dar “suntem cu speranţa pentru tot restul”.

Carla’s Dreams a povestit cum a trecut peste pandemie, în prima parte spunând că a fost foarte bine, s-a odihnit şi a făcut o pauză totală. În urmă cu puţin timp, Carla’s Dreams a lansat “Secrete”, o piesă la care a lucrat înainte de această criză.

Această izolare nu va determina nişte schimbări majore, crede artistul, “lumea consumă tot, dar nu mă aştept la nimic spectaculos. Sper că o să avem parte de o creştere calitativă în domeniul meu. Lumea o să se respecte mai mult.”

Carla’s Dreams a dezvăluit că nu s-a îngrăşat, a făcut sport acasă şi are o regulă în privinţa mâncării, punând accent pe calitate. Îi este dor să revină pe scenă, dar nu cu orice preţ. “Daca lumii îi este bine şi nouă ne este bine” şi ar vrea să plece puţin din Bucureşti, tot în România sau în Moldova. Vrea să mai aştepte însă 2 săptămâni să vadă ce se mai întâmplă. “Aş merge la munte, la marea din România nu corespunde calitatea cu preţul. Îmi pare exagerat de scump.”

Ce muzică ascultă Carla’s Dreams şi ce spune despre proiectul pe care îl face!