Magic News

Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Cum a ajuns povestea publică

Andrea Bocelli este unul dintre italienii infectaţi cu noul coronavirus, tenorul fiind diagnosticat cu această boală în luna martie.

Nu doar el s-a îmbolnăvit, ci şi soţia şi băieţii lui, însă toată familia a reuşit să treacă cu bine peste această provocare.

„Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi. Am avut febră, am strănutat şi am tuşit. A trebuit să anulez multe concerte, a fost un coşmar”, a povestit artistul.

La fel ca Tom Hanks, Andrea Bocelli a mers si a donat plasmă la Spitalul din Pisa pentru a susţine cercetările împotriva Covid-19, el fiind însoţit de Veronica, soţia lui, şi de cei doi băieţi, Amos (25 de ani) şi Mateo (22 de ani).

În luna aprilie, după ce contactase deja boala, Andrea Bocelli a cântat în Piaţa Domului din Milano, oraş extrem de afectat de coronavirus. A fost un concert simbolic, de Paşte, fără public, în care Andrea a cântat muzică sacră.

“Nu va fi un concert: va fi mai degrabă o ocazie să ne rugăm împreună pentru Milano şi pentru întreaga lume în faţa unui eveniment absolut dureros, tragic pentru a transmite un mesaj de Paşte: un mesaj de dragoste şi de iertare”, declara Bocelli atunci. “Domul va fi gol, dar noi vom fi o mulţime interconectată, graţie internetului, unită printr-un fir subţire, credinţa, care este mai puternică decât orice distanţă aprentă.”, a mai spus tenorul italian.

Concertul lui Andrea Bocelli, “Music for Hope” are peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube, la mai puţin de 2 luni de la desfăşurarea sa.