Magic News

Concertul de la Bucureşti al artistei americane LP, mutat în vara 2021

Concertul pe care LP, artista americana cu o voce inconfundabilă, trebuia să îl susţină în această vară la Bucureşti a fost mutat vara viitoare, din motive de siguranţă.

Evenimentul urmează să aibă loc pe 11 iulie 2021, tot la Arenele Romane, iar biletele deja vândute rămân valabile.

 „Împreună cu artista şi echipa sa am decis că amânarea spectacolului pentru vara anului viitor este o măsură mai mult decât necesară”, a transmis promoterul Events.

Cunoscută pentru piesa „Lost on You”, lansată în 2015, vedeta rock arhetipală va cânta la Bucureşti cântece de pe cel de-al cincilea album, „Heart to Mouth” (2018), dar şi de pe următorul disc ce ar trebui să apară în toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea “Lost On You”, piesa a depăşit un miliard de ascultări şi a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 ţări, părând să fi căpătat o viaţă a sa proprie si ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical, iar publicaţii renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue si nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei.

Artista a concertat prima dată la Bucureşti în septembrie 2016 şi a revenit, în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală, în iunie 2017, apoi în 2019.