Thrive

Andra - “Mi-e dor să le cânt oamenilor”

Andra a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Start, unde a povestit cum a trăit această perioadă de izolare alături de familia ei.

Andra ne-a spus că ar fi o mare plăcere să fie trezită aşa în fiecare dimineaţă şi ne-a dezvăluit cum s-a descurcat cu copiii în această perioadă, în care Cătălin a muncit.

Artista a fost doar ea cu cei doi copii şi “am recuperat timpul pe care l-am pierdut, am făcut teme online. Ne-am obişnuit, eu mă bucur că David e preocupat cu şcoala în prima parte a zilei, pot să spun că repet clasa a II-a.”

Eva este cântăreaţa casei, este la grădiniţă, iar de 3 ori pe săptămână face pian, ne-a dezvăluit Andra. “Mă bucură pentru că îi place. Abia aşteaptă. E meritul profesorilor.” Andra este fascinată de copii şi speră să poată ţine pasul cu ei.  

Ea nu are de gând să facă nimic vineri, când se relaxează restricţiile, dar speră să poată veni părinţii săi în vizită. Dacă la început i-a fost teamă, acum nu îi mai este aşa de tare, stă în casă, găteşte. Cel mai bine îi ies ciorbele, “am învăţat de toate să fac, calc, spăl.”

Andra nu ştie când va relua concertele, iar de curând s-a lansat cântecul “Dorul’, unde participă şi ea, melodie la care oamenii au reacţionat foarte frumos. “Mi-e dor de concerte, s-au adunat toate dorurile: mama, părinţii, prietenii. Mi-e dor să le cânt oamenilor.”

Colegii de la Thrive Global România vorbesc într-un articol despre 13 lucruri pe care le-am făcut toţi în pandemie şi unul dintre ele este că ne-am înfrumuseţat singuri.

Andra a dezvăluit că şi-a făcut unghiile, nu s-a machiat şi a recunoscut că s-a îngrăşat puţin, dar nu îşi face griji, se simte bine.

Ea îi îndeamnă pe oameni să privească partea bună a izolării şi ne-a povestit a va veni în studioul Magic Start cât de curând.