Magic News

Madonna, testată pozitiv pentru anticorpii Covid-19

Pe pagina sa de Instagram, Madonna a dezvăluit într-un clip că a făcut un test pentru anticorpii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Am făcut un test ieri și am aflat că am anticorpii pentru coronavirus, așa că, mâine voi face o plimbare lungă cu mașina, o să deschid geamul și voi inspira aerul de Covid-19. Sper că soarele va străluci”, a spus artista în vârstă de 61 de ani.

„Însă, iată și veștile bune: mâine este o nouă zi, mă voi trezi și mă voi simți diferit”, a completat ea.  

Dacă Madonna are anticorpii noului coronavirus, asta nu înseamna că artista nu va putea face boala. Ea nu a spus nici că ar fi contractat virusul, pentru ca astfel să poată dezvolta şi anticorpii.

După acest anunţ, ea a mers la o petrecere organizată de fotograful Steven Klein care şi-a sărbătorit ziua de naştere. Acesta şi-a organizat un party pe Zoom, însă Madonna şi câţiva prieteni apropiaţi i-au fost alături. Niciunul dintre invitaţi nu a respectat normele distanţării sociale şi nu a purtat mască.

În luna martie, Madonna a publicat un alt clip controversat în care a vorbit despre acest virus care ne face egali în timp ce se afla în cada plina cu petale de trandafiri.

 „Covid-19 nu discerne cât ești de bogat, de faimos, de amuzant, de inteligent, unde locuiești, ce vârstă ai sau ce povești minunate poți spune. Este marele egalizator și tot ce este teribil în legătură cu coronavirusul este deopotrivă minunat. Ce este teribil și minunat este că ne face egali din atâtea puncte de vedere.”, spunea ea atunci, după care a şters acest clip.