Thrive

Despre izolare cu Lavinia Petrea, prezentatoarea Ştirilor dimineţii Pro Tv şi mamă a 3 copii

Lavinia Petrea, prezentatoarea Ştirilor dimineţii de la Pro TV şi mamă 3 copii, a fost invitata noastră în matinalul Magic Start.

Liana Stanciu a vrut să afle cum s-a obişnuit Lavinia cu izolarea, cum se descurcă cu 3 copii, dar şi cu ce lucruri bune va rămâne.

În această perioadă, Lavinia lucrează 14 zile cu 14, jurnaliştii Pro TV fiind împărţiţi în două ture pentru siguranţa lor, iar acum se afla acasă, urmând să revină săptămâna viitoare la ştiri.

“Am început să cântăresc timpul în câte 14 zile şi, culmea, mi se pare că trece şi mai repede. Are altă valoare timpul acum.”, ne-a mărturisit ea.

Lavinia nu ştie unde ar fi fost pe 1 mai, dacă lucrurile stăteau altfel, dar “sigur cu familia extinsă.” Dorul de familie este cea mai mare problemă pentru ea, ca şi pentru noi toţi.

Lavinia este mama a trei copii şi a recunoscut că i-a fost frică. “Cea mai mare teama a mea este să nu ajung în situaţia de a sta departe de ei. De când îi avem, foarte puţin am stat departe de ei.”

Prezentatoarea Ştirilor dimineţii Pro TV a dezvăluit că a stat departe de părinţii săi, pentru a-i proteja.

Matias, cel mai mare copil al Lavinei, are 5 ani şi jumătate şi îşi apelează singur bunicii. “E foarte independent şi foarte responsabil. Mi-am dorit pentru copii să fie pregătiţi pentru neprevăzut.”

Clara are 3 ani şi jumătate şi îi dă sfaturi vestimentare mamei ei, deşi este “o prinţesă războinică”, după cum o descrie Lavinia.

Prezentatoarea Pro Tv a mărturisit că nu a mai fost foarte atentă la ce mănâncă, “am simţit nevoia să mă recompensez.” E pentru prima dată când Lavinia şi soţul ei nu au ajutor, iar acum ea găteşte zilnic.

După terminarea acestei perioade, Lavinia ne-a dezvăluit că va rămâne şi cu unele lucruri bune. De exemplu, cu o altă valoare dată timpului. Copiii săi au renunţat la biberoane, acum dorm singuri seara, iar ziua fac grădiniţă on-line. Cei trei copii se joaca foarte mult împreună.

Ea ne-a mărturisit că a limitat foarte mult ieşirile la magazine, iar de 1 mai va face probabil un grătar.