Magic News

Mick Jagger, solistul The Rolling Stones, izolat într-un splendid castel din Franţa

Pentru a se proteja de coronavirus, Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, s-a izolat în Franţa, pe malul Loirei, unde deţine de 40 de ani un splendid castel din secolul al XVIII-lea.

La fel ca Johnny Depp, care se află în reşedinţa lui de pe Coasta de Azur, Mick a preferat Franţa, aflându-se în prezent în oraşul Pocé-sur-Cisse, la castelul său din provincia Touraine.

Artistul în vârstă de 76 de ani venea aici în special vara pentru a-şi aniversa ziua de naştere, iar acum, în plina oandemie de coronavirus, castelul a devenit cea mai bună opţiune.

În clipurile şi fotografiile postate în timpul concerului online organzat de Lady Gaga în care trupa The Rolling Stones a cântat melodia  "You can't always get what you want", au putut fi văzute imagini din locuinţa artistului.

Mick a cumpărat acest castel în 1980 pentru 2,2 milioane de franci, fosta reşedinţă a Ducelui de Choiseul oferind toate facilităţile unei izolări de lux: linişte, un parc imens înconjurat de ziduri înalte, piscină, teren de tenis, studiou de înregistrări.

Artistul a cheltuit o avere pentru a restaura castelul mobilat în stilul Empire sau Louis XVI.

În 2005, proprietatea din secolul XVIII i-a găzduit şi pe ceilalţi membri ai formaţiei care au înregistrat în trei luni 18 cântece de pe albumul "A Bigger Bang". 

Din acest castel, Mick a lansat acum alături de trupa lui single-ul Living in a Ghost Town”, primul cântec al formaţiei după 8 ani, care se va regăsi pe viitorul album.