Magic News

Tom Hanks şi soţia lui au donat sânge pentru un vaccin împotriva Covid-19

După ce s-au vindecat de coronavirus, actorul Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, au donat sânge pentru a ajuta la crearea unui vaccin împotriva Covid-19.

Cei doi au fost testaţi pozitiv în luna martie, pe când se aflau în Australia unde actorul filma o peliculă despre viaţa lui Elvis Presley.

Cuplul s-a videcat, iar acum actorul a făcut o serie de declaraţii în podcast-ul “Don’t tell me”. Tom Hanks a dezvăluit că au întrebat dacă pot dona sânge sau plasmă pentru cercetările privind un eventual vaccin, lucru care s-a şi întâmplat.

“Cu puţină şansă, sângele donat de noi va ajunge în locuri unde sperăm să lucreze la ceea ce mi-ar plăcea să se numească "hankaccin”, a spus actorul glumind.

Hanks şi-a asigurat din nou fanii că atât el, cât şi Wilson, care a avut simptome mult mai grave decât el, se simt bine în prezent. Din momentul în care eroul din “Forrest Gump” a fost diagnosticat pozitiv, el a încercat să-i avertizeze pe oameni să ia în serios acest virus, actorul insistând pe necesitatea menţinerii distanţării sociale.