Magic News

Carmen Tănase - “Pe planetă s-a oprit cultura sub toate formele ei”

Actriţa Carmen Tănase a fost invitata Lianei Stanciu în matinalul Magic Start. Cele două au vorbit despre “Discutabil”, primul serial online, creat după o idee a lui Vlad Zamfirescu.

“Eu cred că suntem primii-primii prin lume. Eu nu am mai văzut aşa ceva. În orice caz, aici suntem primii.”, a declarat Carmen Tănase. “Mi-a plăcut foarte mult ideea.”

Vlad Zamfirescu a venit cu ideea, iar textul este scris de Alex Popa. “E un subiect care interesează pe toată lumea. Suntem 6 actori în izolare.”, a spus actriţa.

Alături de Carmen Tănase şi Vlad Zamfirescu, din proiect mai fac parte Şerban Pavlu, Marius Manole, Medeea Marinescu, Nadina Sălăgean, fiecare actor fiind izolat în propria bucătărie.

Actorii se văd pe Zoom, repetă de câteva ori înainte şi înregistrează după ora 10 când se liniştesc lucrurile în bucătăriile lor, iar după ce se termină live-ul ei continuă discuţia.

“Discutabil” a ajuns la episodul 7, iar serialul este disponibil pe Youtube şi poate fi urmărit oricând. “Suntem pe 0 buget, nu am avut bani să facem nicio promovare.”, a spus actriţa care crede că aceasta este o soluţie de avarie, teatrul adevărat făcându-se în sală.  

Din 15 mai se vor relaxa restricţiile, însă nu se ştie când se vor deschide şi teatrele, iar Carmen Tănase spune că actorii sunt “cei mai sacrificaţi”. “Pe planetă s-a oprit cultura sub toate formele ei. Nu mai este nimic, nici concerte, nici filarmonici, nici operă, nici teatru, nimic, nimic. Şi sportul… Mie îmi dă foarte mult de gândit.”

În “Discutabil”, serial difuzat vinerea de la ora 22, Carmen Tănase joacă o actriţă mai înţeleaptă, care susţine teoria conspiraţiei alături de Marius Manole, Şerban Pavlu este ipohondrul, iar Vlad Zamfirescu este mai nepăsător.

Cum arată o zi din viaţa actriţei Carmen Tănase în izolare

Actriţa a declarat că la început a făcut ordine prin dulapuri, însă între timp a stricat tot. “Am făcut ce nu puteam sa fac fiind tot timpul plecată în turnee şi în deplasări.”

Carmen are trei căţei maidanezi şi patru pisici, care îi ocupă mult timp. A citit, se uită pe Youtube, caută pe internet şi încearcă să afle de ce suntem arestaţi la domiciliu. “Eu mă ocup cu teoria conspiraţiei.”, a declarat actriţa, care ne-a spus că după această perioadă se va izola în teatru două săptămâni.