Magic News

Cum va fi sărbătorită Prinţesa Charlotte

După străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit 94 de ani, şi fratele ei, Prinţul Louis, care a aniversat 2 ani, vine rândul Prinţesei Charlotte să fie sărbătorită.

Fetiţa Ducilor de Cambridge împlineşte pe 2 mai 5 ani, iar ziua sa de naştere va fi diferită de cele din anii trecuţi, din cauza pandemiei de coronavirus.

Din păcate, colegii săi de şcoală nu vor putea să vină acasă la ea pentru a mânca o felie de tort şi a-i cânta “La mulţi ani!”, însă parinţii săi îi vor organiza o petrecere pe Zoom, pentru ca Charlotte să poată vorbi cu prietenii săi şi cu ceilalţi membri ai familiei.

Astfel, la petrecerea micuţei vor participa inclusiv Regina Elisabeta şi prinţul consort Philip, aflaţi în izolare la Castelul Windsor.

Din reşedinţa lor de la Anmer Hall din Norfolk, Ducii de Cambridge s-au obişnuit deja cu acest mod de a comunica, folosind apelurile video atât pentru a ţine legătura cu familia, cât şi pentru a continua angajamentele regale.

Prinţesa Charlotte este a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare, prinţul George.