Thrive

Florin Busuioc - “E tristeţe mare în lumea actorilor, a muzicienilor, în lumea celor care fac spectacol”

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a intrat astăzi în direct cu Liana Stanciu în matinalul Magic Start.

Cei doi au vorbit despre “noul normal” din teatru şi despre oamenii care acum stau acasă pentru că sălile de teatru sunt închise din cauza stării de urgenţă.

Florin a declarat că îl îngrijorează această expresie şi nu ar folosi-o “pentru că este înspăimântătoare”.

Actorul ar fi trebuit să joace în piesa “Fidelitate”, despre care a povestit când a fost invitat în studioul Magic Start, dar şi în alte spetacole de teatru, care nu se mai pun acum în scenă, din păcate.

Actorii au plecat la ei acasă, pentru că nu se mai face absolut nimic în acest domeniu, a spus Florin Busuioc. Acesta speră ca spectacolele să fie relaute în luna iunie, dacă va trece pandeia, iar stagiunea va fi prelungită.  

“Poate că lumea se resetează şi va veni la teatru până spre sfârşitul lui iulie.”, a declarat acesta. “E tristeţe mare în lumea actorilor, a muzicienilor, în lumea celor care fac spectacol, în general.”, a punctat el.

La nivel mondial, sunt evenimente fabuloase care s-au amânat în aceasta perioadă, concertele Rolling Stones sau turneul lui Elton John fiind doar câteva exemple.

Florin uitase că în weekend sunt Floriile şi iua lui de nume şi a declarat că de joi începe din nou tura de două săptămâni la Pro TV. “Nu o să ies cu fetele nicăieri. O să stăm acasă.”, a spus acesta.

Există şi o parte bună în această poveste, Florin dezvăluind că au fost înregistrate mult mai puţine cutremure, şi acestea de mici dimensiuni. “E ceva de învăţat de aici. Ar trebui să lăsăm Planeta să respire, ea însăşi este viaţa”.

Liana l-a întrebat cum s-a schimbat viaţa sa în această perioadă, iar Florin Busuioc a spus că nu a ieşit aproape deloc din casă, a mâncat ceva mai mult, motiv pentru care a pus vreo 2 kilograme.

Cât despre întâlnirea cu publicul său, Florin a declarat că după ce va trece toată această perioadă, abia aşteaptă să îi îmbrăţişeze pe cei care vor veni să îl vadă la teatru.

Se spune că aşa cum va fi vremea de Florii va fi şi de Paşte, iar Liana a vrut să afle cum va fi anul acesta. Prezentatorul rubricii Meteo a declarat că vineri va fi foarte cald, iar în weekend vine un front de aer mai rece dinspre Rusia. “Sper ca duminică să fie cât de cât onorabil.”