Magic News

La 62 de ani, Alec Baldwin va fi tată pentru a 6-a oară

Hilaria Baldwin, soţia actorului Alec Baldwin, a anunţat că este însărcinată din nou, după ce anul trecut a pierdut două sarcini.

Instructoarea de yoga a postat pe Instagram un clip în care i se vede burtica de gravidă şi se aud bătaile inimii fătului.

Îl voi lăsa pe cel mic să spună ce e de spus, pentru că eu nu-mi găsesc cuvintele să exprim cum mă face să mă simt sunetul bătăilor inimii lui”, a scris Hilaria.

“Tocmai am primit vestea că totul este în regulă cu sarcina. Şi am vrut să împărtăşesc asta cu voi. O luăm de la capăt.”, a mai spus ea, extrm de fericită.

Hilaria şi Alec Baldwin au împreună 4 copii, Carmen (6), Rafael Thomas (4), Leonardo (3) şi Romeo (2), iar actorul mai are o fiică în vârstă de 24 de ani din căsătoria cu Kim Basinger.

Hilaria speră să poată duce această sarcină până la capăt după problemele avute anul trecut, când două sarcini s-au oprit din evoluţie.

În luna noiembrie 2019, ea anunţa pierderea unei sarcini: “Fiica noastră, Carmen, m-a întrebat când va veni bebe. I-am spus că acest bebe nu va mai veni, dar că ne vom strădui să-i dăruim o surioară cu altă ocazie. Mă simt devastată.Nu mă aşteptam la asta. Nu ştiu ce altceva să mai spun. Sunt şocată.”