Magic News

Enrique Iglesias a dansat cu Masha, fiica lui de 2 luni, iar imaginile sunt adorabile

Enrique Iglesias a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini adorabile cu Mary, fiica lui şi a Annei Kournikova.

Alintată Masha, fetiţa este protagonista unui videoclip care a topit inimile fanilor, ea dansând în braţele celebrului său tată pe acordurile melodiei „We are Young” a trupei Fun.

Micuţa poartă rochiţă şi şosete asortate şi are ochii albaştri, la fel ca mama ei, iar clipul cu ea are milioane de vizualizări şi zeci de mii de comentarii.

Masha s-a născut la Miami, acolo unde părinţii ei locuiesc de mulţi ani, şi mai are doi fraţi gemeni, Lucy şi Nicholas, născuţi în decembrie 2017.

Enrique şi Anna au postat primele imagini cu Masha în luna februarie, cei doi dezvăluind fotografii din ziua în care fetiţa a venit pe lume. „My Sunshine 01.30.2020”, scria atunci artistul dezvăluind data naşterii micuţei.

Într-un interviu pentru revista People, Enrique a povestit cum este viaţa cu 3 copii şi cum au reacţionat Lucy şi Nicholas când Masha a ajuns acasă.

„De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”.