Thrive

Narcisa Suciu - Despre viaţa în Finlanda în plină pandemie de coronavirus

Narcisa Suciu a intrat astăzi în direct prin telefon cu Liana Stanciu, prezentatoarea matinalului Magic Start. La sfârşitul acestei săptămâni sunt Floriile, iar Magic FM i-a urat în avans Narcisei “La mulţi ani!”.

Narcisa trăieşte de mulţi ani în Finlanda, iar Liana a vrut să afle cum se comportă finlandezii în aceste zile, când în România este stare de urgenţă din cauza coronavirusului.

“Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă. Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic.”

Narcisa a povestit că în presă nu se vorbeşte foarte mult despre coronavirus, iar spitalul din zona în care locuieşte are un site care anunţă în fiecare zi la ora 15 care este situaţia.

Artista a fost în vacanţă în Quatar, în luna ianuarie, şi după ce s-a întors din Doha a venit în România pentru a-şi rezolva câteva probleme. Ea a stat în Otopeni la nişte prieteni, s-a întâlnit cu Sorin Terinte, un pianist, cu care ar fi trebuit să lucreze. De asemenea îşi stabilise o întâlnire cu o parteneră de schimb de parfumuri, Narcisa fiind pasionată de parfumuri şi având peste 300 de parfumuri.

La finalul intervenţiei din Magic Start, Narcisa a subliniat încă o dată că o sperie foarte tare felul în care Finlanda gestionează această pandemie. “Sunt nişte oameni care s-ar supune regulilor dacă Guvernul le-ar spune că închidem tot, blocăm tot.”