Magic News

Pink s-a vindecat de Coronavirus. Mesajul artistei pentru guvernul american

Pink a anunţat pe Instagram că în urmă cu 2 săptămâni ea şi Jameson, fiul său în vârstă de 3 ani, au prezentat simptome de Covid-19.

Cei doi au fost testaţi pozitiv şi au rămas în izolare împreună cu familia. De curând, testele le-au ieşit negative, Pink şi Jameson vindecându-se de noul coronavirus.

În mesajul său, Pink povesteşte cum a trecut peste acest episod dificil şi taxează guvernul american pentru modul în care gestioneaza această criză. La fel ca multe celebrităţi, artista se implică în lupta împotriva Covid-19 şi a anunţat o donaţie de 1 milion de dolari.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive”, a scris Pink.  

„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative", a dat veşti bune artista.

Pink a vorbit în mesajul său despre incapacitatea guvernului american de a oferi populaţiei accces la testare, artista declarând  că acesta este „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre".