Magic News

Wonder Woman şi prietenii săi cântă “Imagine”, într-un clip emoţionant

Amy Adams, Mark Ruffalo, Zoë Kravitz, Norah Jones, Kaia Gerber sunt doar câteva dintre starurile care s-au alăturat actriţei Gal Godot pentru a cânta împreună melodia “Imagine”, celebrul cântec al John Lennon.

Gal, cunoscută pentru rolul său din filmul “Wonder Woman”, şi prietenii ei încearcă astfel să lupte împotriva coronavirusului, imaginându-şi o lume mai bună, iar rezultatul este unul emoţionant.

Actriţa a povestit că se află în carantină pentru a 6-a zi. “Acest virus a afectat pe toată lumea. Nu contează cine eşti, de unde eşti. Suntem toţi împreună.”

Inspirată de un italian care a cântat “Imagine” la trompetă pentru vecinii săi, Gal a găsit o variantă proprie pentru a se exprima.

Fiecare vedetă şi-a pus amprenta personală asupra acestui clip inedit şi emoţionant, iar finalul îi aparţine lui Gal care cântă: “And the world will be as one.”

“Imagine” este cel mai bine vândut single din cariera lui John Lennon, un cântec profund care încurajează ascultătorii să îşi imagineze o lume aflată în pace, fără graniţe, fără diviziuni bazate pe religii şi naţionalităţi.

Criza provoacată de coronavirus a afectat profund industria cinematografică, fiind oprite toate producţiile care se filmau, iar lansările unor filme ca “No Time to Die” sau “Fast & Furious 9” au fost amânate.

Pelicula “Wonder Woman 1984”, cu Gal Godot în rolul prinicipal ar trebui să fie lansată pe 5 iunie, iar pentru moment data a fost păstrată.

Gal Godot nu este singura celebritate care a postat conţinut online despre coronavirus din locuinţa sa, Chris Martin, John Legend sauCommon realizând sesiuni de live streaming din casele lor.