Magic News

Gianna Nannini susţine un concert virtual împotriva singurătăţii

Celebra artistă italiană Gianna Nannini susţine pe 12 martie un concert virtual prin streaming video din locuinţa ei pentru a lupta împotriva “solitudinii” impuse de autorităţi pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

“Ce este cel mai groaznic cu acest virus este singurătatea. Fiecare dintre noi trebuie să punem ceva la dispoziţia comunităţii noastre. Sunt la Milano şi vreau să difuzez melodii rock online, pentru a ne putea simţi cu toţii mai aproape unul de celălalt, dar în siguranţă'', a scris ea pe contul ei de Instagram.

În vârstă de 65 de ani, Gianna Nannini are o carieră de peste 40 de ani, perioadă în care a lansat 30 de albume.

"De acum înainte, vom utiliza dispozitivele care sunt deja folosite în şcoli pentru cursuri online şi vom face tot posibilul pentru a depăşi acest moment groaznic împreună", a continuat cântăreaţa. "Vă aştept joi la ora 16:00", a mai spus ea.

În Italia sunt interzise pqna pe 3 aprilie toate manifestările publice, concerte, evenimente, nunţi sau înmormântări. De asemenea, sunt închise muzeele, teatrele şi cinematografele.

În Italia, bilanţul ttal a ajuns la 827 de morți și 12.462 de cazuri de îmbolnăvire. 1.045 de persoane au fost declarate vindecate.

La nivel mondial, numărul infecţiilor cu noul coronavirus a ajuns la 118.000 iar peste 4.200 de oameni au murit.