Magic News

Ultimul eveniment regal pentru Harry şi Meghan

Întorşi în Marea Britanie pentru ultimelor lor apariţii în calitate de reprezentanţi ai monarhiei britanice, Prinţul Harry şi Meghan Markle au participat la ultimul eveniment regal major: slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey.

Cu această ocazie, cei doi s-au întâlnit cu familia regală britanică, Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles, Prinţul William si Kate Middleton.

A fost pentru prima dată când William şi Harry au participat la acelaşi eveniment împreună după ce Harry şi Meghan şi-au anunţat la începutul acestui an dorinţa de a se distanţa de familia regală.

Decizia lor a şocat monarhia britanică, iar în final Regina Elisabeta a fost de acord cu această schimbare, luându-le însă titlurile de Alteţe Regale şi alte privilegii.

La slujbă, toate privirile au fost îndreptate spre cele două cupluri, care au încercat să salveze aparenţele şi să nu lase să se vadă tensiunile existente.

Pentru acest eveniment Meghan a ales o rochie verde semnată Emilia Wickstead, la care a asortat o pelerină asimerică și o pălărie  William Chambers.

De partea cealaltă, Kate Middleton a optat pentru o ținută roșie, purtând o haină Catherine Walker și o pălărie Sally-Ann Provan. 

După acest eveniment, Harry şi Meghan se vor întoarce în Canada, acolo unde îi aşteaptă fiul lor Archie, care va împlini 1 an în această primăvară.

Foto: Gettyimages.com