Magic News

Enrique Iglesias a dezvăluit numele fiicei lui

În umă cu 5 săptămâni, Enrique Iglesias şi Anna Kounikova au devenit din nou părinţi după ce fosta jucătoare de tenis a adus pe lume o fetiţă.

Cuplul avea deja o pereche de gemeni, o fetiţă şi un băieţel în vârstă de 2 ani, iar acum familia lor s-a mărit.

Într-un interviu acordat reviste People, Enrique Iglesias a vorbit despre turneul pe care îl va realiza alaturi de Ricky Martin şi a dezvăluit numele fiicei lui.

Micuţa a primit numele Mary sau Masha în rusă, datorită originilor ruseşti ale mamei ei, şi a fost primită cu mult entuziasm în familie.

 „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”, a povestit Enrique.  

Într-un alt interviu, pentru “Entertainment Tonight”, artistul în vârstă de 44 de ani a spus ca nu prea doarme, dar trăieşte nişte momente minunate. “Nu aş schimba asta pentru nimic în lume”.

El şi-ar dori ca măcar unul dintre copii să facă sport şi a povestit că i-a spus Annei că ar putea fi cel mai bun antrenor din lume.  

Enrique şi Anna au anunţat naşterea fetiţei lor pe Instagram, unde au publicat fotografii chiar din sala de naştere. În decembrie 2017 ei au devenit părinţi pentru prima dată, naşterea gemenilor Lucy şi Nicholas făcându-l pe artist să declare că este “unul dintre cele mai frumoase sentimente” şi că acum este mult mai responsabil.

Cuplul este împreună din 2001, an în care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale clipului “Escape”.