Magic News

Kate Middleton şi Prinţul William vizitează Irlanda. Ducesa arată perfect în verde

Ducii de Cambridge se află într-o vizită oficială de 3 zile în Irlanda, iar Kate şi William se simt minunat în această deplasare.

Ei încearcă să întăreasca legătura dintre Irlanda si Regatul Unit, în condiţiile în care Brexit-ul a modificat complet politica Marii Britanii.

Încă de la sosirea sa în Irlanda, Kate a adus un omagiu acestei ţări, purtând verde, culoarea naţională a Irlandei. Mama lui George, Charlotte si a lui Louis şi-a făcut apariţia într-o rochie Alessandra Rich, peste care a purtat un pardesiu al creatoarei sale preferate, Catherine Walker.  

Seara, cei doi au  participat la o recepție organizată de Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord în Guinness Storehouse’s Gravity Bar, iar Kate a impresionat din nou cu look-ul său.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie verde smarald The Vampire’s Wife, brand-ul soției lui Nick Cave, Susie, pe care a acesorizat-o cu pantofi negri Manolo Blahnik.

Kate şi William au fost foarte relaxaţi pe parcursul serii, Ducesa încercând renumita bere, iar William făcând o glumă pe seama bunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, care în urmă cu 10 ani se afla fix în acelaşi loc.

„Venind în Guinness Storehouse, noi mergem pe urmele bunicii mele, careia i-a fost arătat cum se toarnă o halbă de bere perfectă în 2011. Doamnelor și domnilor, lăsați-mă să vă spun că nu se întâmplă des să o urmez pe Regină într-un pub! Abia aștept să testez singur teoria potrivit căreia Guinness are un gust și mai bun în Irlanda decât peste hotare.”