Magic News

Manuela Hărăbor - “Niciodată, dar niciodată nu m-am temut de trecerea anilor”

Manuela Hărăbor a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Start. Am vorbit despre spectacolele în care joacă, noul sezon al serialului “Vlad” în care apare, dar şi despre decizii importante sau relaţia cu eşecul.

Actriţa se alătură echipei serialului “Vlad” şi a declarat că  “a fost aşa o surpriză”, după ce a dat casting pentru un alt rol, care i-a revenit însă Elvirei Deatcu.

Manuela şi-a găsit în cele din urma locul în serial, în rolul unui personaj negativ, sunt “puţin maliţioasă, este un rol frumos”, a spus actriţa.

Manuela Hărăbor a început să filmeze imediat după 3 ani, iar la 4 ani avea loc premiera filmului “Veronica” în care a jucat. “Îmi place meseria asta de la început pâna la sfârşit, îmi plac provocările. În ultima vreme ma regăsesc foarte mult în comedii şi îmi place să joc comedie”, a declarat ea.

Actriţa va împlini în curând 52 de ani şi spune că niciodată nu şi-a pus problema îmbătrânirii. “Niciodată, dar niciodata nu m-am temut de trecerea anilor. Nu mă panichez şi din cauza asta nu se văd semnele trecerii anilor”.

Manuela are o viaţă activă, are un fiu de 30 de ani, diagnosticat cu autism, “un copil într-un trup de bărbat superb”, a dezvăluit ea.

Întrebată despre deciziile importante luate în viaţă, Manuela Hărăbor a povestit un moment trăit la 18 ani. Avea de ales între a face “Pădureanca”, care se filma la Arad, şi a da admitere la UNATC. A vrut să le facă pe amândouă, dar nu a putut şi a ales să facă filmul, iar anul următor a dat admitere la Universitatea de Artă. “În viaţă nu putem face orice şi trebuie să facem alegeri înţelepte”, a mărturisit ea. “Trebuie să fii deschis, nu trebuie să fii încrâncenat.

Manuela a rămas însărcinată cu Andrei la începutul anului 1990, într-o perioadă când se făceau multe avorturi. “Am avut de făcut alegerea de a ţine un prunc şi de a-mi continua cariera. Niciodată nu am stat pe gânduri între a alege viaţa şi a alege cariera. Aveam 21 de ani atunci.”