Magic News

Premiera de gală a filmului „Miami Bici”

Cea mai mare premieră de gală a unui film românesc a avut loc luni seara, la Grand Cinema Băneasa.

Peste 1000 de invitați au for prezenți la eveniment și s-au bucurat din plin de filmul de comedie „Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc și Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro.

Printre camere, lumini, șampanie, râsete și panouri decorate cu elemente exotice care au purtat invitații de-a lungul serii pe plajele din Miami, premiera de gală a fost marcată de mai multe surprize pregătite de organizatori, iar filmul a primit la final reacții extraordinare din partea celor prezenți.

Codin Maticiuc și BRomania, personajele principale ale peliculei, dar și regizorul Jesus del Cerro și coproducătorul Alex Coteț, și-au primit cu entuziasm invitații, au făcut poze cu ei și au vorbit despre parcursul Miami Bici, de la idee la film.

Printre invitații galei de premieră a filmului s-au numărat foarte multe celebrități din România, influenceri, actori americani, oameni de televiziune și prieteni apropiați ai producătorilor, printre care Delia, Antonia, INNA, Andi Moisescu, Giulia, Anda Adam, Nicole Cherry, Adrian Nartea, AMI și mulți alții.

Comedia spumoasă, situațiile controversate și replicile pline de umor de calitate românesc au adus zâmbetul pe fețele fiecărui invitat. Afterparty-ul evenimentului a avut loc la clubul Nuba, unde cei prezenți au continuat distracția până în zori și au sărbătorit alături de protagoniști.

Filmul va ajunge în cinematografele din toată țara pe 21 februarie.