Magic News

Shannen Doherty a dezvăluit că are din nou cancer: "Sunt extrem de speriată"

Cu ochii în lacrimi, actriţa americană Shannen Doherty, Brenda din serialul “Beverly Hills” a anunţat că are din nou cu cancer, boală cu care a fost diagnosticată prima dată în 2015.

Invitată în emisiunea “Good Morning America”, Shannen a dezvăluit acum că se află în stadiul 4 al bolii, având metastază.

În 2017, după 2 ani de tratament care a inclus şedinţe de chimiotrapie şi radioterapie, dar şi o operaţie de mastectomie, ea a crezut că a învins cancerul de sân, însă din 2019 Shannen a reînceput lupta cu boala.

“Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată… Cu siguranţă am zile în care mă întreb: «De ce eu?». Apoi îmi spun: «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită. Prima mea reacţie este întotdeauna aceea de îngrijorare, căci nu ştiu cum să le dau vestea mamei şi soţului meu“ a mărturisit actriţa în vârstă de 48 de ani.  

Alături de ea se afla mama ei şi soţul, producătorul Kurt Iswarienko, care sunt incredibil de curajoşi în această situaţie atât de delicată

Shannen a aflat de faptul că boala a recidivat anul trecut, după ce Luke Perry, colegul ei, a murit. Ea a continuat însă să muncească pentru reboot-ul Beverly Hills, acesta fiind un mod de a-i aduce un ultim omagiu lui Luke. În acea perioadă a putut conta pe sprijinul lui Brian Austin Green, singura persoană cu care a vorbit despre boala sa.

Shannen Dohery nu duce doar lupta cu cancerul, ci are de purtat şi o altă bătălie, una în justiţie împotriva companiei sale de asigurări, după ce actriţa şi-a plătit singură cheltuielile cu reparaţia casei devastată de un incediu în 2018. La dosar se află şi detalii despre starea ei de sănătate, iar Shannen a vrut să fie ea cea care anunţă trista veste.