Magic News

Delia Matache și Alina Eremia ne invită să vedem “Păsări de pradă şi fantastica Harley Quinn”

Pelicula Păsări de pradă (și Fantastica Harley Quinn) va intra în cinematografele din România din 7 februarie 2020.

Fiind un film despre emanciparea și puterea femeilor, două figuri feminine puternice din showbiz-ul românesc Delia Matache și Alina Eremia au decis să se alăture campaniei de promovare a fimului.

"Pasari de pradă şi fantastica Harley Quinn” este un film de aventură presărat din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare.

 Harley Quinn și cea care spune povestea este Margot Robbie, actrița australiană. A debutat pe marile ecrane cu filmul About Time (2013) urmat de filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall Street (2013), Bombshell (2020), Once Upon a Time in...Hollywood (2019), I, Tonya (2017).  Pentru a-și pregăti rolul din Suicide Squad (2016), Margot Robbie a studiat Inventarul de Personalitate Multiphasic Minnesota (MMPI) pentru a înțelege modul în care sunt diagnosticate bolile psihice. A folosit aceste informații în relația și reacția pe care personajul său, DR. Harleen Quinzelo avea cu Joker.

Păsările de pradă sunt: Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV's, Fargo) ca Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO, True Blood) ca Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) ca Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV's, Sharp Objects) ca Victor Zsasz; și Ewan McGregor (Stephen King's Doctor Sleep, filmele Trainspotting) ca Roman Sionis. Debutanta Ella Jay Basco joacă rolul lui Cassandra „Cass" Cain.

Regizat de Cathy Yan (Dead Pigs) dintr-un scenariu de Christina Hodson (Bumblebee), filmul se bazează pe personaje DC, Comics.