Magic News

Dineul nominalizaţilor la Premiile Oscar 2020

Actorii nominalizaţi anul acesta la Premiile Oscar au participat la tradiţionalul dineu, organizat înaintea galei care va avea loc pe 9 februarie.

Charlize Theron, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino şi-au dat întâlnire la Ray Dolby Ballroom, iar evenimentul a început cu un moment de reculegere în memoria baschetbalistului Kobe Bryant, mort în weekend într-un accident de elicopter.

Anul acesta, câştigătorii au aflat ca vor avea la dispoziţie 1 minut de când le va fi anunţat numele şi până când trebuie să îşi încheie discursul pe scenă.

La acest eveniment, organizatorii le-au propus celor prezenţi un meniu vegetarian, iar acest lucru se va păstra şi la marea gală din februarie. Astfel, la Governors Ball, va fi pregătit un meniu 70% vegetarian, iar organizatorii au anunţat şi elimnarea deşeurilor din plastic.

Absent de la Oscar Nominations Luncheon, Joaquin Pheonix, nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal pentru “Jocker” este unul dintre cei mai mari susţinători ai dietei vegetariene. La începutul acestui an, el a salutat iniţiativa organizatorilor Galei Globurile de Aur de a pregăti un meniu vegan, declarând că este pentru prima dată când se simte “complet mândru”.

Foto: Gettyimages.com