Magic News

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu s-au căsătorit religios

La 5 ani de la căsătoria lor civilă, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, şi Octavia Geamănu au făcut nunta, la eveniment asistând familiile celor doi, prietenii apropiaţi, dar şi Andrei, fiul lor în vârstă de 3 ani.

Mireasa a arătat superb într-o rochie albă, fără mâneci, pe care a găsit-o cu doar o zi înainte de nuntă şi pe care a accesorizat-o cu un buchet de flori, inspirat de Pinterest.

Octavia a povestit pe pagina sa de Facebook cum sau decis să facă nunta la începutul acestui an.  

“La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru . Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc Rosa Clará Romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!Ma-ntelegeti, nu? S-aveti zi cu bucurii!”

Naşii cuplului au fost Dinu Săraru şi Ticu Alexe, cavaler de onoare, Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar sora Octaviei a fost domnişoara de onoare.  
 “Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei.”, a declarat Octavia Geamănu.