Magic News

Decizia Reginei Elisabeta a II-a privind viitorul Ducilor de Sussex

După anunţul Ducilor de Sussex privind distanţarea de familia regală britanică, Regina Elisabeta a II-a a avut o primă reacţie.

Regina Elisabeta a II-a este dispusă să îi sprijine pe Harry şi Meghan care îşi doresc o nouă viaţa de familie, însă ar fi preferat ca aceştia să rămână membri deplini ai familiei regale.

Primele discuţii au fost foarte constructive, iar decizia finală va fi luată în câteva zile.

“Astăzi, familia mea a avut o întâlnire foarte constructivă privind viitorul nepotului meu și al familiei sale”, a fost mesajul reginei Elizabeta a II-a, publicat pe contul de Twitter al Casei Regale.

“Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață ca tânără familie. Cu toate că am fi preferat să rămână membri deplini ai familiei regale, le respectăm și le înțelegem dorința de a trăi o viață independentă în timp ce vor rămâne membri apreciați ai familiei noastre. Harry și Meghan au spus clar că nu vor să depindă de fondurile publice în noile lor vieți”, a mai transmis Regina Elisabeta a II-a.

Prinţul Harry s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a pe domeniul Sandringham din estul Angliei, iar la discuţie au participat şi alţi membri ai familiei regale.

În acest timp, Meghan Markle se află în Canada, împreună cu Archie, fiul cuplului, fosta actriţă din “Suits” dorindu-şi să locuiască mai puţin în Marea Britanie.