Magic News

Megxit: Retragerea Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle a şocat Casa regală britanică

Ducii de Sussex şi-au anunţat la întoarcerea lor din Canada decizia de a se distanţa de casa regală britanică, producând un adevărat şoc în familia lor, potrivit presei britanice.

“Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sa regina”, au anunţat Ducii de Sussex.

Chiar dacă ei şi-au arătat disponibilitatea de a o susţine în continuare pe Regină, decizia lor a şocat şi a înfuriat casa regală.

Câteva ore mai târziu, Palatul Buckingham a dat publicităţii un comunicat care arată confuzia care s-a instalat: „Discuţiile cu ducele şi ducesa nu sunt decât la început. Înţelegem dorinţa lor de a avea un nou început, dar asta implică discuţii delicate care vor lua timp.”

Potrivit unei surse apropiate Reginei, aceasta ar fi dezamăgită, în timp ce ceilalţi membri ai familiei regale sunt trişti, şocaţi şi furioşi, pentru că nimeni nu a fost consultat înainte.

Un apropiat al staff-ului lui Harry şi Meghan a spus că cei doi au avut tot ce şi-ar dori, nunta pe care au vrut-o, casa la care au visat, banii de cae au avut nevoie, susţinerea familiei.

Şi totuşi nu a fost sufficient pentru ei, iar în timpul sejurului din Canada au luat cea mai radicală decizie.