Magic News

Suma fabuloasă donată de Elton John pentru stingerea incendiilor din Australia

Elton John este extrem de bulversat de ceea ce se întâmplă în aceste zile în Australia, continent devastat de unele dintre cele mai grave incendii de vegetaţie.

Aflat pe o scenă din Sydney, artistul a anunţat că va dona 1 milion de dolari pentru a sprijini efortul de stingere a incendiilor şi a veni în ajutorul victimelor.

„Australia este o ţară magnifică, în care vin din 1971. Îmi place atât de mult aici. Mi se rupe inima să văd ce se întâmplă aici, de aceea trebuie să fim uniţi şi să luptăm, şi aceasta este contribuţia mea”, a spus Elton John.

„Iubesc atât de mult Australia, iar pe cei care v-aţi pierdut casele, Dumnezeu să vă binecuvânteze, sper că vieţile voastre vor reveni pe un făgaş normal cât de curând”, a continuat interpretul melodiei “Candle in the Wind”.

Exprimându-şi admiraţia pentru pompieri, el a amintit că mai multi oameni şi-au pierdut viaţa, iar animalele se află într-o situaţie dramatică, pierzându-şi habitatul natural.

Artistul a fost aclamat de mulţimea prezentă la concert, iar pe Instagram el şi-a reluat promisiunea.

Actorul australian Chris Hemsworth a anunţat, la rândul său, că va dona 1 milion de dolari. Pink a făcut deja o donaţie de jumătate de milion de dolari, iar Kylie Minogue va contribui, de asemenea, cu o jumătate de milion de dolari.

Din luna septembrie, Australia este cuprinsă de flacări, 8 milioane de hectare fiind afectate, iar milioane de animale şi-au pierdut viaţa.