Magic News

Adele, transformare spectaculoasă după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Artista britanică Adele, în vârstă de 31 de ani, s-a schimbat complet după ce în ultimele luni a reuşit să slăbească aproape 20 de kilograme.

Cele mai recente fotografii cu Adele o surprind pe aceasta în Caraibe alături de Harry Styles, artistul cu care ea a colaborat.

Cântăreaţa se află pe plajă şi este complet diferită de cea pe care o ştiam, mult mai slabă şi cu un look nou. Îmbrăcată într-o rochie înflorată şi scurtă de vară, accesorizată cu o eşarfă roşie, Adele râde şi pare fericită de noua sa viaţă.

Anul trecut ea s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecky, cu care are un băieţel, Angelo, născut în 2002. Cei doi se căsătoriseră în 2016, după 5 ani de relaţie, însă anul trecut şi-au anunţat separarea.

Pentru Adele a urmat o perioadă de regăsire, ea începând să lucreze la un nou album, dar şi la o nouă imagine. A început să facă sport, iar schimbarea nu a întârziat să apară, ea transformându-se cu ajutorul exerciţiilor de Pilates şi fitness pe care a început să le practice. Adele a exclus zahărul din alimentaţie şi a adoptat The Sirtfood Diet, un regim bazat pe plante, precum kale şi hrişca.